Captain Beethoven

La petite princesse

Captain Beethoven

35 35 people viewed this event.

Première Voorstelling: Captain Beethoven

Een hilarische kapitein laat kinderen en volwassenen kamermuziek ontdekken met sketches, parodieën, mime en een interactief programma.

Book here: https://podiumnoord.nl/productie/captain-beethoven/3023/

Serge Bosman  is een acteur en theatermaker. Hij heeft veel voorstellingen gespeeld voor scholen waarbij de onderwerpen divers zijn, interactie met het publiek een rol heeft en de vorm multidisciplinair is. Zo speelde hij onder andere een Midzomernachtsdroom, een Romeo en Julia en de Koning van Katoren. Hij is verbonden aan de theaterschool Koperen Kees, het Haags Theaterhuis en is sinds kort artistiek leider van theatergroep Drang uit Den Haag.

Špela Pušnik is afkomstig uit Slovenië. Daar kreeg ze ook haar eerste pianolessen. Na de Muziekgymnasium studeerde zij IGP (Studiengang Instrumental und Gesangspädagogik) in Klagenfurt, Oostenrijk. Hierna is zij klassieke Piano Bachelor en Master aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Ellen Corver afgestudeerd. Ze werkt als pianobegeleider bij verschillende koren in Nederland, pianodocent in muziekscholen in Den Haag en Gouda en neemt deel aan diverse projecten.

Liutauras Žilaitis komt uit Litouwen waar hij Wiskunde Bachelor afgestudeerde. Echter ging hij in de andere richting om Klassieke Cello aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag te studeren, waar hij Bachelor en Master Diploma’s kreeg. Hij speelt in verschillende bezettingen als kamermusicus en soloist. Daarnaast is hij actief lid in Ensemble ZOEF die voor allerlei soorten doelgroepen breed palet van repertoire speelt. Liutauras werkt ook als cellodocent in “Count & Play”, “The Residents” en het Cultuurhuis Garenspinnerij.

Guillaume Marcenac
Componist, arrangeur en producer zijn ervaring varieert van het uitvoeren van solorecitals, concerten, theaterproducties tot studio-opnames.

Voor meer informatie www.guillaumemarcenac.com

Datum: 15 oktober 2023
Aanvang: 14.00 uur (inloop 13.30)
Einde: 15.00 uur
Locatie: Theaterzaal, Diamanthorst 183
Toegangsprijs: Entree: €12,00. Kind & Ooievaarspas: €6,00

Event registration closed.
 

Date And Time

2023-10-15 @ 02:00 PM to
2023-10-15 @ 03:00 PM
 

Registration End Date

2023-10-15

Share With Friends